Blog No Sidebar
Blog No Sidebar (Page 3)

Za proizvodnju svakog vina koje ima izniman potencijal najbitinija stvar je odabir vinogradarskog položaja. Od položaja sve počinje.Sljedeća bitna stvar je pravilan izbor sorte. Dvije najpotentnije i najmoćnije sorte na našim prostorima su vranac i trnjak, sorte izuzetno moćnog južnjačkog karaktera kojega je ponekad teško ukrotiti i obuzdati. Vino odležava 6 mjeseci u novim barrique bačvama te nakon toga 9

Na oko savršena zeleno zlatna nijansa boje odaje bogato mediteransko vino. Gusto i kompaktno kada se zavrti u čaši.Aroma nastavlja odličan vizualni dojam. Bogato i intenzivno na nosu, kombiniraju se arome tropskog voća i mediterana.Okus ugodno svjež, hrskav, dominira voćnost i skladan odnos strukture i mineralnost.Završetak dugotrajan i balansiran, vino koje traži čašu više.Sastav: Žilavka, Pošip, Chardonnay i GrkAlkohol: 13,0

Zlatno zelene boje, kristalno bistro, guste konzistencije.Aroma izražena, sortnost, voćne arome breskva i marelica uz blagu senzaciju mediteranskog bilja.U ustima moćno, kompaktno, izražena voćnost, tekstura uljasta a svježina savršeno uklopljena u strukturu. Jako mineralno uz dugi balansirani aftertaste.Alkohol: 13,0%

Dok ulazimo u novu godinu, catering industrija dočekuje dinamična vremena puna inovacija. Sa stalnim unapređenjem tehnologije i sve sofisticiranijim ukusima naših gostiju, pratimo budućnost cateringa i prilagođavamo se novim trendovima kako bismo ostali vaša prva destinacija za nezaboravna gastronomska iskustva. Budućnost cateringa: prilika za inovacije Jedan od trendova koji će oblikovati catering industriju je nagli porast popularnosti biljnih dijeta. Sve više ljudi

U posljednjih nekoliko godina, bezglutenski specijaliteti postali su ne samo izbor, već i prava strast za mnoge. Ljudi sve više biraju ovaj način ishrane kako bi poboljšali svoje zdravlje i usvojili bolje prehrambene navike. U srcu grada, Druga kuća postala je oaza za ljubitelje bezglutenskih specijaliteta, posebno onih pripremljenih iz krušne peći. Bezglutenski specijaliteti iz krušne peći Bezglutenska ishrana postaje sveprisutni izbor,