bezglutenski specijaliteti

Bezglutenski specijaliteti iz krušne peći

U posljednjih nekoliko godina, bezglutenski specijaliteti postali su ne samo izbor, već i prava strast za mnoge. Ljudi sve više biraju ovaj način ishrane kako bi poboljšali svoje zdravlje i usvojili bolje prehrambene navike. U srcu grada, Druga kuća postala je oaza za ljubitelje bezglutenskih specijaliteta, posebno onih pripremljenih iz krušne peći.

Bezglutenski specijaliteti iz krušne peći

Bezglutenska ishrana postaje sveprisutni izbor, a mi smo odlučili unaprijediti gastronomsku scenu u gradu. Naša ponuda bezglutenskih specijaliteta obuhvata raznolike kombinacije mesa, povrća i bezglutenskih sastojaka, a ističemo bezglutenske specijalitete pripremljene u krušnoj peći.

Naša jedinstvena kuhinja u Drugoj kući donosi vam bezglutenske specijalitete iz krušne peći – pizze, paste, sendviče i još mnogo toga.

Mekano tijesto i hrskava kora naših pizza pravo je remek-djelo, dok bezglutenske paste očaravaju nedoljivom aromom. Sendviči, kreirani s posebnim bezglutenskim tijestom, nisu samo obrok, već pravo umjetničko djelo koje kombinuje savršenu ravnotežu sočnosti i hrskavosti.

Zadovoljstvo hedonista i zdravstvenih entuzijasta spojilo se u jedinstvenom meniju koji možete istražiti na našem linku.

Napomena: Ova jela nastaju pod istim uslovima kao i sva ostala te s toga mogu sadržavati tragove glutena.

Zdravo i ukusno u Drugoj kući

Druga kuća nije samo restoran, već mjesto gdje se susreću ljubitelji zdrave hrane i uživanja u gastronomskim čarolijama. Naš cilj je pružiti vam ne samo obrok, već iskustvo koje će vas inspirisati da birate zdravije opcije.
Posjetite nas i doživite spoj tradicije, savremenog pristupa ishrani i bezglutenskih specijaliteta koji će zadovoljiti sva vaša čula.
Uživajte u jedinstvenim bezglutenskim specijalitetima iz naše krušne peći – jer svaki zalogaj treba biti poseban!

Za rezervacije i ostale informacije posjetite Facebook i Instagram stranice ili nas kontaktirajte putem e-maila [email protected] ili pozovite na broj 033 716-700.