Blog No Sidebar
Blog No Sidebar

Uživajte u izvrsnosti kobasica iz Restorana Druga Kuća, koje su napravljene od isključivo svježeg junećeg mesa prve klase. Meso za kobasice je pažljivo birano iz domaćeg uzgoja, zatim ručno pripremljeno od strane kuhara restorana Druga kuća za dalje procese obrade I pakiranja. Naša posebna receptura, čuvana kao tajna, garantuje autentičan okus koji će vas oduševiti. Kobasice Druga kuća simbol su

Dobrodošli u svijet posebnih kulinarskih doživljaja uz vegetarijanski catering by Druga kuća. U našem restoranu, ljubav prema hrani prevazilazi svakodnevnu kulinarsku rutinu, stvarajući iskustvo koje se pamti. Svaki zalogaj nosi priču o strasti i predanosti naših kuhara, čija umjetnost stvara harmoniju okusa i mirisa. Doživite čaroliju svakog pripremljenog jela, dok vas naša kulinarska umjetnost odvodi na putovanje kroz okuse, mirise

Kako se priroda budi iz zimskog sna, tako i mi osjećamo uzbuđenje predstojećih proslava. Rođendani, godišnjice, poslovni događaji i drugi posebni trenuci zaslužuju da budu obilježeni na najbolji način - uz premium catering by Druga kuća koji će zadovoljiti sva vaša čula. Ono što Druga kuća catering čini posebnim je pažljiv odabir svježih i visokokvalitetnih sastojaka, kao i kuhari koji su

Za proizvodnju svakog vina koje ima izniman potencijal najbitinija stvar je odabir vinogradarskog položaja. Od položaja sve počinje.Sljedeća bitna stvar je pravilan izbor sorte. Dvije najpotentnije i najmoćnije sorte na našim prostorima su vranac i trnjak, sorte izuzetno moćnog južnjačkog karaktera kojega je ponekad teško ukrotiti i obuzdati. Vino odležava 6 mjeseci u novim barrique bačvama te nakon toga 9

Na oko savršena zeleno zlatna nijansa boje odaje bogato mediteransko vino. Gusto i kompaktno kada se zavrti u čaši.Aroma nastavlja odličan vizualni dojam. Bogato i intenzivno na nosu, kombiniraju se arome tropskog voća i mediterana.Okus ugodno svjež, hrskav, dominira voćnost i skladan odnos strukture i mineralnost.Završetak dugotrajan i balansiran, vino koje traži čašu više.Sastav: Žilavka, Pošip, Chardonnay i GrkAlkohol: 13,0