Torta od jabuka sa zdravim sastojcima, neodoljivog okusa

Iako danas postoji izražena tendencija kupovine torti i kolača po velikim supermarketima, domaća torta od jabuka je ustvari ona neodovoljvog ukusa.

Domaće torte su za potpuni užitak, a u restoranu Druga kuća pripremaju se od visokokvalitetnih svježih sastojaka.

Odabrana receptura

U našim tortama, pa i ovoj je kontrolisani unos masti i šećera, bez konzervansa, soli, vještačkih boja i aroma. Danas pričamo o zdravoj torti od jabuka, koju slastičari Druge kuće pripremaju s puno ljubavi i pažnje. Ukoliko više uživate u osvježavajućoj voćnoj varijanti onda je ova torta pravi izbor za vas, jer pored jabuke u odabranoj recetpuri koriste se orah, brusnica, med i cimet te sladoled kao savršeni doadtak.

Slatki kutak našeg restorana kreiran je iz mašte, ali i izazova gdje se kombiniraju raznolike reksture, tajni sastojci i neobični dodaci. Po tome i jesmo prepoznatljivi. Pri samom pogledu na deserte u meniju ili vitrini sa slasticama svako može pronaći nešto za sebe i birati kolače neodoljivog okusa.

Ljubav na tanjiru

Svakom desertu poklanja se posebna pažnja, znanje, umijeće, mašta, a finalni proizvod je ljubav na tanjiru. Naš način pripreme deserta zaista je poseban, a naše torte sadrže hidrate koji daju energiju tijelu, uključujući mišiće, mozak i nervni sistem. S obzirom da većinom sadrže suhe plodove, badem ili orah, pozitivno utječu na imunološki sistem, dok je zdrava torta s jabukama značajna i za digestivni sistem.

Naredni put kada poželite neodoljivu slasticu s pažljivo biranim sastojcima preporučujemo odlazak u restoran Druga kuća, koji nudi torte pripremljene po domaćoj recepturi.

KLIKNI ZA DESERTE NA MENIJU

Za sve narudžbe, rezervacije i ostale informacije posjetite Facebook i Instagram stranice ili nas  kontaktirajte putem e-maila [email protected] ili pozovite na broj 033 716-700.