Premium catering experience by Druga kuća

Trebate pouzdanog partnera za organizaciju cateringa?

Catering tim restorana Druga kuća će se pobrinuti da vaš događaj bude besprijekoran i savršeno usklađen! Nudimo vrhunske usluge cateringa i pripremamo gastronomske specijalitete za vaše događaje u bilo kojem prostoru.

Poslovne zabave i druženja, zakuske i kokteli nezamislivi su bez najfinjih zalogaja i vrhunskog pića. Vi pronađite mjesto za događaj, odaberite društvo, a mi ćemo se potruditi da nikoga ne ostavimo ravnodušnim. Odlučite se da nam povjerite najvažnije poslovne trenutke i dozvolite da za vas osmislimo premium catering iskustvo koji će ostaviti bez teksta i najzahtjevnija nepca.

Naš tim poklanja pažnju detaljima i u smislu prezentacije i u smislu ponude hrane. Druga kuća catering osoblje osmišljava jelovnike i metode usluga koji će se prilagoditi svakoj prilici, bilo da je riječ o laganim večerama, ekskluzivnim zabavama ili novim poslovnim poduhvatima.

Profesionalnost, konstantno usavršavanje, ljubav prema detaljma i finim zalogajima, tradicija, povjerenje i dugogodišnje iskustvo u izboru kvalitetnih pića, samo su dio naše duge liste specijalnosti koju nudimo kada se spomene riječ catering.

NAŠI SAVJETI

  • Prilagodite se gostima koji uvijek očekuju najbolju uslugu
  • Izbjegavajte hranu koja izaziva alergije
  • Uključite najam stolova i stolica, posuda i pribora za jelo, dekoracije…
  • Ako organizirate događaj na kojem sudjeluju i djeca, pripremite nešto posebno za njih
  • Prije ponude obiđite lokaciju sa stručnjakom za catering

Najveće zadovoljstvo čini nam zahvalnost klijenta nakon uspješno završenog događanja, ispunjavamo sve vaše želje stoga neka catering by Druga kuća bude uvijek vaš prvi izbor.

Želite premium catering usluge na vašem događaju pozovite nas na broj telefona 033 716-700 ili nas kontaktirajte putem e-maila [email protected]

Premium catering experience donosi vam samo Druga kuća.