kruškov do bazen

Kruškov do – savršeno okruženje za privatne proslave

Kada je u pitanju organizacija privatnih događaja, Kruškov do je destinacija koju ne smijete propustiti. Ovo prekrasno mjesto, s pogledom na Sarajevo, nudi nevjerojatnu intimnost i idilično prirodno okruženje koje će vam pružiti nezaboravan doživljaj. Nalazi se u naselju Poljine, nedaleko od grada, te vam omogućava uživanje u cjelodnevnom suncu i prekrasnom prirodnom okruženju, vrhunskoj gastro ponudi, catering uslugama i mnogobrojnim rekreativnim sadržajima.

ELEGANICJA U PRIRODI

Jedna od ključnih karakteristika je osjećaj intimnosti koji Kruškov do pruža. Ovaj prostor posebno je prilagođen za evente i proslave s brojem gostiju od 50 do 70. Za vaše privatne događaje Kruškov do će vam pružiti privatnost i ekskluzivnost koju tražite. Budite sigurni da ćete samo vi i vaši gosti imati pristup ovom predivnom mjestu, koje će stvoriti ličnu i ugodnu atmosferu.

Jedinstveni doživljaj hrane i pića

Njegujemo ljubav prema lokalnim proizvodima i autentičnoj bosanskoj kuhinji, što će vašem eventu dati poseban pečat. Voće i povrće koje se koristi dolazi iz domaćeg uzgoja, a vina se biraju iz bogatog izbora domaćih vinara i lokalnih proizvođača likera. Sve to stvara iznimno kulinarsko iskustvo restorana Druga kuća koje će osvojiti sva vaša čula.

Dodatne usluge i sadržaji

Kruškov do nudi mnogo više od samo hrane i pića. Uz stručno osoblje koje se brine za svaki detalj, možete računati na kvalitetne catering usluge i brojne druge pogodnosti. Iskusno osoblje i catering usluge restorana Druga kuća svojim čarobnim delicijama dodatno će začiniti vaš događaj. Bilo da želite da organizujete muziku uživo, iznajmite ozvučenje ili dekoraciju, domaćin će vam pomoći da sve bude besprijekorno.

Kruškov do nadomak Sarajeva je mjesto koje spaja prirodu, eleganciju i ekskluzivnost kako bi vam pružio nezaboravno iskustvo. Spoj prirodnog okruženja i pogleda na grad stvara jedinstvenu atmosferu koja će doprinijeti jedinstvenosti vašeg događaja. Njegov intimni prostor, idilično okruženje i prekrasan pogled čine ga idealnom lokacijom za privatne događaje. Prepustite se čarima ovog mjesta i stvorite nezaboravne uspomene koje će ostati urezane u vašim srcima.

Sve informacije možete potražiti na broj telefona 061 145-920.