Kruškov do – jedinstven doživljaj i event za pamćenje

Intimnost, elegancija i idilično prirodno okruženje s pogledom na Sarajevo daje jedinstven ugođaj lokacije Kruškov do. U osamljenoj intimnoj zoni sa cjelodnevnom osunčanošću uz prekrasan prirodni ambijent i vrhunsku gastronomsku ponudu, catering usluge i još mnoštvo toga nalazi se u blizini grada, u naselju Poljine. Mjesto vašeg eventa za pamćenje!

Catering usluge

Ovaj ekskluzivni prostor na nadmorskoj visini od 700 metara za privatne i poslovne evente organizatorima daje potpunu slobodu osmišljavanja ambijenta. Otvoreni prostor u prirodi nalazi se u sklopu voćnjaka i vinograda, gdje možete kušati domaće proizvode iz povrtnjaka te isprobati ostale sadržaje kao što su otvoreni bazen s terasom, sportski tereni za tenis, fudbal, košarku ili druge igre, te posjetiti vinoteku ili prostoriju za bilijar.

Bilo da vam je potreban prostor za organizaciju radionica, team buildinga, bussines ili promotivnog eventa, degustacija ili pak malih vjenčanja, Kruškov do je nepogrešiv izbor za vas. Intimni prostor svega četiri kilometra od centra Sarajeva namjenjen je za zabave i evente zatvorenog tipa. Iskusno osoblje i catering usluge restorana Druga kuća svojim čarobnim delicijama dodatno će začiniti vaš događaj, a domaćini sa vama razviti brojna rješenja kako bi vaš event bio jedinstven i poseban.

Prirodni ambijent

Ova prirodna oaza nadomak Sarajeva posebno je prilagođena za evente i proslave od 50 do 70 uzvanika te više uz dodatnu raspodjelu prostora. Voće i povrće iz domaćeg uzgoja, vina domaćih vinara i lokalnih proizvođača likera te ostalih pića, samo su dio onoga što vam nudi Kruškov do.

Naša želja je omogućiti vam organizaciju događaja zabavnom, a vaš boravak u Kruškov do ambijentu jedinstvenim, nezaboravnim i drugačijim. Radimo drugačije od ostalih, ali to je dio našeg šarma. Dopustite nam da stvorimo nezaboravno iskustvo za vas, vaše goste ili poslovne partnere.

Za detaljne informacije i rezervacije pozovite nas na broj telefona 061 145-920 ili nas kontaktirajte putem e-maila [email protected].

KONTAKTIRAJTE NAS…

Radujemo se vašem upitu!