Finger food u Sarajevu koji tražite

Trebate pouzdanog partnera za organizaciju cateringa?

Znamo koliko je važno da vaš događaj bude besprijekoran! Za to postoji savršeno rješenje – Druga kuća, restoran & catering.

Tražite novo i zanimljivo kulinarsko iskustvo?

Zašto ne probati finger food u Sarajevu! Ovaj jedinstveni stil objedovanja nudi zabavan i opušten način uživanja u obroku, a postoji mnogo ukusnih opcija koje možete izabrati.

Vjerujemo da su dobar zalogaj i besprijekorna usluga kruna svakog događaja, zato opustite se i uživajte sa gostima, dok mi kuhamo za vas i poslužujemo vrhunske delicije spakovane u najukusniji finger food u gradu.  Pozornica je vaša i dok vaši gosti traže recepte i hvale stol, vi im slobodno šapnite naše ime..

Tražite odgovarajuću opremu, dekor i profi uslugu

Bilo da organizirate proslavu, rođendan, zabavu, poslovni sastanak, proslavu kompanije, prezentaciju, seminar, izložbu… mi svoj posao obavljamo na najvišoj razini i nastojimo udovoljiti svim zahtjevima. Od odabira jelovnika i pripreme hrane, preko dostave i organizacije osoblja, do postavke stola i posluženja hrane i pića.

Želite svojim gostima ponuditi kvalitetnu, svježe pripremljenu i ukusnu hranu?

Sva jela pripremamo prema standardima restorana Druga kuća, koji su već postali garancija visoke kvalitete. Pri tom koristimo samo prvoklasne sastojke. Tu spadaju najfiniji komadi mesa poput bifteka i junećeg ramsteka. U ponudi imamo i mnoštvo drugih delicija, tako da možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti najbolje za svoj novac. Ne samo najbolje, puno više od toga.

Posebno vodimo računa da većina voća i povrća koje koristimo budu uzgojeni na našem imanju koje se nalazi u netaknutoj prirodi. Prakticiramo organske metode kako bismo bili sigurni da je hrana koju pečemo zdrava.

Uvijek ste nam važani.

Catering Team restorana Druga kuća će učiniti da Vas događaj bude besprijekoran, savršeno usklađen i bez gnjavaže za Vas.

Javite nam se na mail [email protected] ili nas pozovite na broj telefona 033 716-700. Lično nas možete posjetiti u Sarajevu na adresi Kolodvorska 9-11. Tu smo za vas!