Blog No Sidebar
Blog No Sidebar

Za praznike, rođendane, privatne ili poslovne zabave! Zašto izabrati slani i slatki box? Raznolikost: nudimo širok spektar ukusnih opcija  23 slana i 10 slatkih okusaZdravi i svježi: koristimo svježe i lokalne namirnice.Praktičnost i mobilnost: jednostavna dostava u Box-uPrilagodljivost: pratimo različite teme i dijetalne restrikcije SLANI BOX TORTILJE Mini tortilje sa curry piletinomMini tortilje sa tunjevinomMini tortilje sa pečenim povrćem   BOX sadrži 30 kom Cijena za BOX

Dok odbrojavamo dane do najčarobnijeg doba godine, restoran Druga kuća donosi neodoljivu ponudu za sve koji žele dočekati Novu godinu s elegancijom, stilom i ukusom koji se pamti. U Drugoj kući razumijemo koliko su posebni trenuci važni i koliko sitnice čine razliku. Zato vam donosimo potpunu podršku u organizaciji privatnih i poslovnih događaja – od izbora menija do dekoracija koje

U čarobnoj atmosferi jedne od najprestižnijih sarajevskih lokacija, Svečanom salonu Vijećnice, održana je večera o kojoj će se još dugo pričati. Svega 30 gostiju imalo je privilegiju uživati u izvanrednom gastronomskom doživljaju koji je nadmašio sva očekivanja. Na čelu ovog vrhunskog kulinarskog spektakla stajao je nagrađivani chef Deni Srdoč, dobitnik dvije Michelline zvjezdice, koji je sa svojim timom iz restorana

Kruškov Do, skrivena dragocjenost nadomak Sarajeva, mjesto je gdje priroda i elegancija ruku pod ruku stvaraju savršen ambijent za nezaboravne događaje. Ova prirodna oaza, smještena među zlatnim brežuljcima i bujnim zelenilom, savršena je destinacija za one koji traže personaliziranu proslavu u intimnom i mirnom okruženju. Mjesto gdje priroda i luksuz koegzistiraju Kruškov Do je mnogo više od obične lokacije za evente; to

Organizacija gala događaja predstavlja savršen sklad elegancije, profinjenosti i besprijekorne organizacije. U takvim kontekstima, kvalitetan catering i pažljivo osmišljena prezentacija hrane igraju ključnu ulogu.Evo zašto su detalji i kreativna prezentacija od presudnog značaja za uspjeh gala eventa. 1. Prvi Utisak: Vizuelni Efekat Prvi kontakt gostiju sa događajem često dolazi kroz vizuelni doživljaj prostora i postavke hrane. Kreativna prezentacija hrane ne samo da