neodoljivi bezglutenski meni

Neodoljivi bezglutenski meni za sve one koji su osjetljivi na gluten, ali i za istinske hedoniste koji uživaju u slasnim zalogajima.

Jeste li znali? Oko 80 posto svjetske populacije teško probavlja gluten. Mi u Drugoj kući svjesni smo sve većeg broja onih koji zbog glutena osjećaju tegobe. 

To nas je potaklo da u redovni meni uvrstimo širok izbor jela koja su gluten-free.

Druga kuća koncept je koji ujedinjuje zdrave načine razmišljanja i moderne stilove života. U Drugoj kući uvijek možete da računati na svježe pripremljen i zdrav obrok za sve one koji su osjetljivi na gluten, ali i za istinske hedoniste koji uživaju u slasnim zalogajima.

Pored mnoštva posebno kreiranih jela koja su kombinacija mesa i povrća, a koja primarno ne sadrže gluten, nudimo bezglutensku pizzu iz krušne peći, razne bezglutenske paste kao i sendviče ili kiflice iz krušne peći, te neodoljive bezglutenske kolače.

Cijeli meni pogledajte na linku.

 Kombinacijom vrhunskih bezglutenskih mješavina brašna s visokom nutritivnom vrijednošću uspjeli smo da napravimo zdrave i ukusne proizvode koji će prijati svima. Zbog našeg čarobno hrskavok i tankog pizza tijesta potpuno ćete zaboravite da jedete bezglutensku pizzu.

U našem restoranu u Sarajevu možete uživati na adresi Kolodvorska 9-11, ali i svi zaposleni bezglutenci, mogu naručiti svoj gluten-free obrok putem Korpa.ba platforme za dostavu hrane.